Wandelcoaching

Keuzes maken doen we allemaal. Op jonge leeftijd beslissen we soms al wat we in het leven willen doen. Om dat te bereiken, kiezen we een pad wat daarbij hoort. Op dat moment was dat waarschijnlijk ook de beste keuze voor jou. Terwijl je dat pad verder afloopt, merk je echter dat je verandert. Gewoon, door het leven en de groei die je doormaakt. Je voelt dat dat wat je aan het doen bent, niet meer klopt. Maar het is moeilijk om te ontdekken wat je voelt, wat je wilt en wat je kunt. Door je eigen patronen te leren kennen, schep je inzicht in wat je belemmert, hoe je functioneert, hoe je reageert en hoe dit gedrag je soms in de weg staat.

Wie ben je… hoe goed ken je jezelf, wat zijn je goede en minder goede eigenschappen, wat motiveert en wat blokkeert je. Heb je jezelf helemaal kunnen ontplooien of zijn er nog delen te ontdekken. Wat zijn jouw passies?

Wat kun je… door te zien en voelen wie je bent, leer je kanten van jezelf ontdekken, waarvan je je misschien nog niet bewust bent. Wat zijn je talenten?

Wat wil je… welk pad wil je inslaan en wat wil je daaraan doen om dat te realiseren?