Jouw verhaal

Ik nodig je uit om op zoek te gaan naar je eigen verhaal, je eigen geschiedenis, je eigen erfenis. Op sommige momenten in het leven loop je wel eens vast: in je emoties, je gedachten, je handelen en kijk op jezelf en de wereld. De wens en soms zelfs noodzaak om ‘aan jezelf te werken’ is er, maar het aanbod van therapievormen is enorm en daarom nog wel eens verwarrend.

Vaak ben je in staat om je problemen te overdenken, om erover te praten. Maar toch… hoeveel je er ook over praat, er verandert niet écht iets.

Ik nodig je daarom uit om op een andere manier naar je problemen te gaan kijken. En niet alleen kijken, maar vooral door contact te maken met diepere delen waar je zelf niet zo makkelijk “bij” kunt komen. En het mooie is… juist in die diepere delen ligt vaak het antwoord, gewoon in jezelf dus. Je maakt contact met je ‘eigen-wijsheid’.

Met hypnotherapie ga je op zoek naar de oorzaak van een probleem en werk je dus aan je fundament wat hier en daar is aangetast. Zoals een archeoloog een bodemonderzoek doet naar diepere lagen.

Om een goed en stevig huis te kunnen bouwen, heb je een goede ondergrond, een goed fundament nodig. Dan pas kan de architect aan de slag om iets moois neer te zetten. En zo werkt dat ook bij coaching. Als je je diepere lagen – je fundament – hebt onderzocht en geheeld (hypnotherapie), kun je verder bouwen (coaching).